ЛьвівЛейпцигАмстердамЗаансе СхансБрюссельГаагаБерлінКраківВелічкаЛьвів

 

Початок туру:

березень

24

 

 

 

День 1

Львів. Зустріч кожного гостя представником фірми «Алголь». Інформація
8:30 Увага! – Виїзд на кордон. Переїзд по території Польщі.
Поселення в транзитний готель та ночівля.

День 2

Сніданок. Виселення з готелю.
Переїзд в Німеччину
Прибуття в Лейпциг. Оглядова екскурсія по місту
Переїзд в сторону Голландії.
Поселення в транзитний готель та ночівля.

День 3

Сніданок. Виселення з готелю.
Переїзд в Голландію.
Прибуття в Амстердам, екскурсія по місту

Прогулянка на кораблику (18€).

Поселення в готель.
Вільний час.
Рекомендуємо Рекомендуємо: екскурсія в Заансе Сханс (15€).
Ночівля в готелі.

День 4

Сніданок. Вільний день.
Рекомендуємо Рекомендуємо екскурсію в Брюссель (дорослі 50€, діти 45€). 
Рекомендуємо Відвідання парку «Міні Європа» (20€).
Ночівля в готелі.

День 5

Сніданок. Виселення з готелю.
Рекомендуємо Рекомендуємо: подорож у всесвітньо відомий парк тюльпанів Кейкенкоф та оглядова екскурсія в Гаазі (дорослі 40€, діти 35€). 
Виїзд в сторону Німеччини.
Поселення в транзитний готель та ночівля.

День 6

Сніданок. Виселення з готелю.
Переїзд в столицю Німеччини.
Оглядова екскурсія по Берліну
Виїзд в сторону Польщі.
Поселення в транзитний готель та ночівля.

День 7

Сніданок
Приїзд до Кракова. Оглядова екскурсія «Королівський шлях». 
Вільний час.
Рекомендуємо Рекомендуємо: екскурсія в Соляні копальні Велічка (20€). 
Переїзд в Україну.

День 8

Прибуття у Львів (вранці).
Подарунок! Подарунок від фірмипішохідна екскурсія «Львівкоролівське місто».

 

Фірма залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального обсягу послуг. Автобусне обслуговування у вільний час не передбачене. Мінімальна кількість туристів для здійснення факультативної програми - 30 осіб.

 

Вартість факультативних програм складається з вартості вхідних квитків та/або транспортного обслуговування та/або послуг гіда та/або резервації. Вартість оплачених та невикористаних послуг не повертається!

 

 

Діти та дорослі

Увага! 390€


Оплата здійснюється в гривнях за фіксованим курсом 10,8000 грн за 1 €.

 


Показать цитату

Фірма не несе відповідальності за роботу митних, прикордонних, дорожніх служб, корки на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.

 

 

 

 

 НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ

 

 

 

 

  • Дійсний закордонний паспорт (інший документ на право виїзду з України), а для дітей, яким виповнилось 16 років,проїзний документ:
    - без наявних слідів пошкодження (тобто без порушення плівки на першій сторінці, без плям, не подерті тощо)
    - з терміном дії не менше 3 місяців після дати закінчення туру
    - наявними в ньому 2 чистими сторінками.


Увага! Продовжені закордонні паспорти (інші документи на право виїзду з України) не приймаються!
Увага! У випадку зміни прізвища не пізніше трьох місяців потрібно виробити новий закордонний паспорт!

  • Якщо дитині не виповнилося 5 років, дані про неї повинні бути вписані у закордонний паспорт (інший документ на право виїзду з України) особи, з якою вона подорожуватиме, а також в ньому має бути ще 1 чиста сторінка на візу для цієї дитини.

 

  • Якщо дитині виповнилось 5 років, вона не має окремого проїзного документу і є вписаною у паспорт особи, з якою вона подорожуватиме, фотографія цієї дитини повинна бути вклеєна в закордонний паспорт (інший документ на право виїзду з України) такої особи, а також в ньому має бути ще 1 чиста сторінка на візу для цієї дитини.

 

  • Для дітей до 18 років:
    - у випадку виїзду з одним із батьків або з іншою особою потрібно оригінал нотаріально завіреного дозволу на виїзд дитини за кордон згідно зразка, який залишається в консульстві (Таким оригіналом може бути нотаріально завірена "фотокопія" оригіналу дозволу, котра видається нотаріусом на прохання разом з оригіналом і плата за яку становить 5-10грн. Сам оригінал дозволу потрібно мати з собою для пред’явлення на українському кордоніпрохання його нам не передавати. У випадку передачі нам такого оригіналу вважатимемо, що ще один оригінал є у туристів для пред’явлення на українському кордоні!) та
    копія свідоцтва про народження та
    - оригінал довідки з місця навчання та
    копії всіх інформативних сторінок (тобто з відмітками) громадянських (внутрішніх) паспортів обох батьків.

 

  • Для студентів:
    оригінал довідки з місця навчання та
    - копія студентського квитка.

 

  • Одна кольорова фотокартка згідно зразка 3,5 Х 4,5 на білому фоні, 80% обличчя. Фотографія повинна бути не давніша за 3 місяці!

 

  • Заповнена та підписана анкета туриста – обов'язково нашого взірця! Без неї документи в роботу не приймаємо!

 

  • Копії всіх інформаційних (тобто з відмітками) сторінок громадянського (внутрішнього) паспорта.

 

  • Копія свідоцтва про одруження/розлучення/смерть одного з подружжя (якщо такі є).

 

  • У випадку подорожі автомобілем:
    копія посвідчення водія та
    копія страхівки "Зелена картата
    копія технічного паспорта.

 

  • У випадку подорожі поїздом або літаком – оригінал квитка у обидві сторони.

 

  • Оригінал Індивідуальної медичної страховки
    - від страхової компанії, занесеної до списку акредитованих страхових компаній
    - дійсна на території всіх шенгенських країн
    - покриває матеріальні витрати у розмірі 30000 євро на випадок надання швидкої медичної допомоги та якщо потерпілого від нещасного випадку потрібно довезти додому
    - заповнена машинним друком
    - ліміт перебування за кордоном не менше тривалості туру
    - термін страхування покриває термін тривалості всього туру та закінчується не раніше, ніж через 15 днів після дати закінчення туру.

Увага! Один корінець страхового полісу подається в консульство і не повертається.

  • Підтвердження матеріальної забезпеченості, яким може бути:

    1. Для працюючих:
    - оригінал згідно зразка довідки з місця праці згідно зразка із зазначенням посади та розміру місячного окладу за останні 6 місяців або
    - оригінал довідки з банку згідно зразкане депозитного рахунку!) на суму з розрахунку 50€ або еквіваленту в іншій валюті на кожну добу перебування в турі плюс 100€ додатково 
    копії всіх сторінок трудової книжки, завірені печаткою підприємства або 
    копія трудової угоди, завірена печаткою підприємства

    2. Для приватних підприємців:
    нотаріально завірена копія свідоцтва про реєстрацію підприємницької діяльності та
    - копія свідоцтва про сплату податку та
    оригінал випису з податкової інспекції про отриманий дохід за останні 6 місяців або оригінал випису з банку про залишок грошових коштів.

    3. Для пенсіонерів:
    копія пенсійного посвідчення та
    - оригінал випису про отримувану пенсію за останні 6 місяців.

    4. Для домогосподарок, безробітних або студентів:
    оригінал нотаріально посвідченої заяви про фінансування витрат, пов'язаних з поїздкою згідно зразка із наданням особою, що здійснює таке фінансування:
    копії всіх інформаційних (тобто з відмітками) сторінок громадянського (внутрішнього) паспорта та
    - одного з документів, зазначених в перших трьох пунктах даного розділу та
    копії документу, який підтверджує їхні родинні зв'язки.

    5. Для неповнолітніх, що подорожують:
    з одним з батьків
    - достатньо фрази "всі фінансові витрати, пов’язані з цією поїздкою, беру на себе" в нотаріально завіреному дозволі на виїзд дитини за кордон згідно зразка від другого з батьків та наданням ним одного з документів, зазначених в першому пункті даного розділуабо
    - оригінал нотаріально завіреної заяви про фінансування витрат, пов'язаних з поїздкою згідно зразка від близького родича із наданням ним одного з документів, зазначених в першому пункті даного розділу та копії документу, що підтверджує родинні зв'язки

    без батьків в супроводі іншої особи
    - достатньо фрази "всі фінансові витрати, пов’язані з цією поїздкою, беру на себе" в нотаріально посвідченому дозволі на виїзд дитини за кордон згідно зразка від одного з батьків та наданням ним одного з документів, зазначених в першому пункті даного розділуабо
    - оригінал нотаріально завіреної заяви про фінансування витрат, пов'язаних з поїздкою згідно зразка від близького родича із наданням ним одного з документів, зазначених в першому пункті даного розділу та копії документу, що підтверджує родинні зв'язки.


Увага! Документи приймаються з консульським збором.
Увага! Консульський збір становить 35 євро!
Увага! КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ!

  • Консульський збір не оплачують:
    - діти, котрим не виповнилось 18 років
    - учні та студенти, котрим не виповнилося 21 року, за умови надання оригіналу довідки з місця навчання із зазначенням денної форми навчання (стаціонару)
    - непрацюючі пенсіонери за умови надання копії пенсійного посвідчення (немає різниці, чи пенсіонер за віком чи за вислугою років) та оригіналу випису про отримувану пенсію за останні 6 місяців
    - інваліди за умови надання копії посвідчення інваліда та оригіналу випису про отримувану пенсію за інвалідністю за останні 6 місяців.

 

Увага! Повний комплект документів на візу потрібно подавати не пізніше, ніж за 14 календарних днів до виїзду!